Victoria Fireworks

Victoria Fireworks – завинаги №1

Всичко от света на фойерверките и пиротехниката на едро и дребно.
Организиране и провеждане на професионални зари и фойерверк-шоу за Вашите празници, тържества, сватби, юбилеи, купони, партита с повод и без повод.

Изпълнени от нас за Вас!

Винаги подаръци за Нашите клиенти! Украси с балони! Букети в небето!
Подарете си едно истинско незабравимо изживяване!

ЦЕНИ  БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ.  ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ.

Фирма “Виктория”ЕООД е основана през 1995г. в град София.

От 14 години е директен вносител на любителска и професионална пиротехника, което ни дава възможност да предложим на нашите клиенти максимално добри условия и цени. Фирма “Виктория”ЕООД е първата, която директно достави от Китай до България фойерверки и направи “Пътят на фойерверките” не само за България, но и за някои съседни страни.  Като изпълнители на професионална пиротехника, сме ориентирани към по-монументални спектакли, съчетани с музика или други компоненти, които дават възможност за по-богата художествена изява. Усилията ни имат определено художествено-творческа насоченост и за нас определящо е емоционалното и естетическо въздействие на нашите изпълнения. Нещо повече от незабравим спомен, едно огнено докосване до душите на хората, един живителен дъх на нещо истинско и красиво.

Като собственик на търговската марка “VIKTORIA FIREWORKS”, фирмата притежава всички необходими разрешения за внос, съхранение, търговия и транспорт на пиротехнически изделия, както и лиценз за изпълнение на илюминации и пироефекти на територията на цялата страна. Фирмата е изпълнявала едни от най-монументалните и отговорни спектакли в България:

•    Спектакъл-заря на площад “Александър Невски” – “България за НАТО” по поръчка на БТВ.

•    25 години хотел “Кемпински Зографски”.

•    Тържествена заря – спектакъл “60 години Димитровград”.

•    Правителствена поръчка по случай 100 години от Независимостта на България – Тържествена военна заря и пиротехнически спектакъл в крепостта “Царевец” град Велико Търново и организиране изпълнението на 26 зари в областните градове в страната в един и същи ден и час.

•    Традиционен концерт на радио и телевизия “Сити” на площад “Александър Батемберг” – София.

•    Тържествено посрещане на новата 2009, 2010, 2011, 2012 година на площад “Александър Батемберг” – София, Стара Загора, Велико Търново, Несебър, Петрич, Троян, Равда, Кюстендил, Ботевград, Асеновград и други градове в страната.

•    Тържествена заря по повод 9 май 2009г. – Ден на Европа на площад “Александър Невски” – София.

•    Заря спектакъл по повод избирането на град Велинград за “СПА Столица на Балканите”.

•    Най-мащабният мултимедиен спектакъл със звук и светлинни ефекти, правен в България по случай празника на град Несебър – 15 август 2008/2009 година.

•    Пиротехнически спектакъл по случай 10 години БТВ – 10.06.2010г.

•    Стара Загора – 3-ти март, Велико Търново – 22-ри март празник на града, 22-ри септември годишнина от обявяването на независимостта на България, празник на Асеновград 2009, 2010, 2011, 2012г.

•    На 15 август 2010г. Несебър – нов етап в пиротехниката в България – Артистична  пиротехника, синхронизация на музика с фойерверки, изпълнена с дигитална техника по предварително направена хореография.

•    Мега спектакъл със синхронизация на музика с фойерверки и осветление по повод 15 години М-тел на концерта на Енрике Иглесиас – 29.09.2010г. в София. От този момент пиротехниката в България ще бъде на друго ниво!

•    10 години БГ Радио на площад „Александър Батемберг” – 01.05.2011г. – изключително ефектна синхронизация на фойерверки с музика – „Вода”, съвместно с Елица и Стунджи.

•    Несебър 15 август 2011г. Празник на града – пиромузикален спектакъл (синхронизация на фойерверки с музика), озвучаване на целия провлак между новия и стария град. Спектакълът е наблюдаван от около 30 000 зрители! Едно художествено произведение, достойно за всеки международен пиротехнически фестивал!

•    65 г. град Димитровград – 02.09.2012г. – голям пиротехнически спектакъл, синхронизация на фойерверки с музика.

•    Промотиране на новото лого на най-големия мобилен GSM оператор в България „Мтел” на 27.09.2012г. в град София мол „СЕРДИКА”.

•    От 2012г. на много събития в страната, предимно общински градски празници – гр. Велико Търново, Благоевград, Несебър и др. вече изпълняваме мултимедийни спектакли, синхронизация на интелигентно осветление, 3D мапинг анимация, лазери от най-ново поколение многоцветни и синхронизация на фойерверки с музикално произведение, с предварително направена хореография, със специален софтуер, изпълнен с дигитална система и всички компоненти изброени, синхронизирани в единна система и контролирани от професионален екип.

Работим съвместно с БТВ, рекламна агенция „КРЕЗ”, Виваком и много други. Изпълняваме  сценична пиротехника, различни пиротехнически ефекти, конфети, на открито и в зала за телевизионни предавания като Мюзик Айдъл”, „Треска за злато”, “Красавицата и отличника”, „Сървайвър”, концерти, рекламни кампании, митинги и др.

За Вашата любителска заря предлагаме пиротехнически пакети – групи от последователно свързани батерии, съобразено според мястото и повода, които се запалват от един фитил, а получавате фойерверки с различни ефекти и цветове. Подходящи за Вашето парти, сватбено тържество, рожден ден, имен ден, градинско увеселение, специално подготвени от нас с инструкции и консултации за самостоятелно изпълнение, а при необходимост изпълнени от наш специалист – цена на пакет от 100 до 1 000 лв.

Представителство:

Магазин град Велинград, кв. Каменица, площад Възраждане, ул. „Милеви Скали” №1.

Тук към всяка покупка получавате подарък в зависимост от стойността й! Консултации по всяко време.

Телефони за контакти, а при необходимост и безплатна доставка:

0885/636-536, 0899/126-162, 0878/458-911

 

ОЩЕ ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ ПРЕДЛАГАМЕ:

1. Сцени – различни размери, декори и художествена украса.

2. Ефектно осветление и озвучаване.

3. Мултимедия.

4. Видео-стени – всички размери с високо качество.

5. Наемане на музикални изпълнители и артисти, които Вие желаете.

6. Изработка на сценарий и режисура.

7. Подвижна телевизионна станция, която директно излъчва по кабелните телевизии.

8. Изработка на рекламни клипове.

ЦЕНА, КАЧЕСТВО И ИЗПЪЛНЕНИЕ – НЕДОСТИЖИМИ ОТ ДРУГИ!

ДИРЕКТНА ВРЪЗКА – БЕЗ ПОСРЕДНИЦИ, БЕЗ КОМИСИОННИ!

Ако Вие се спрете на Фирма „Виктория”ЕООД, екип от фирмата ще Ви посети на място, ще изслуша Вашите желания и изисквания и ще бъде изготвен художествен проект на пиротехнически спектакъл, с детайлно описание на вложените материали и ефекти, с които Вие ще можете предварително да се запознаете.

С пожелание за съвместна творческа изява!

Забележка:

Времетраенето на програмата не е определящо за цената, тъй като едни и същи материали могат да бъдат пуснати интензивно, паралелно или да бъдат разтеглени във времето. Определящо за цената е изготвянето на художествения проект, степен на сложност, количеството вложени материали, труд, транспорт, такси и др.

        Други дейности:

- продажба на АТВ;

-  продажба на Скутери;

- спортни принадлежности: футболни, волейболни, баскетболни и ръгби топки, футболни екипи, гащета, фланелки, маратонки, калеври;

- и балони с хелий;

- светещи и несветещи украси;

- градински факли – всички размери.

За всички футболни фенове предлагаме факли и димки – всички цветове.